Blog

biOnay marka tescilimizi aldık!
blog

Biyometrik Onay, Bi’Onay, biOnay…. biOnay marka tescilimizi aldık. Ülkemizi yeni bir deneyim ile tanıştırmaya hazırız. biOnay kullanan işyerleri müşterilerine daha pratik, modern ve güvenilir kullanıcı deneyimi sunuyor. biOnay sayesinde kişilerin daha huzurlu ve güvenilir işlemler yapması sağlanıyor. biOnay ile kimlik kartı fotokopisi çekmeye son.

Kapı girişlerinden, turnike geçişlerine, cep telefonlarının açılışına kadar gündelik hayatımızın parçası olan parmak izi doğrulama şimdi biOnay ve yeni kimlik kartları ile daha güvenli ve pratik işlemler yapmamız için bir kez daha hayatımıza giriyor. Kullanıcı deneyiminin çok yüksek olduğu, kredi kartı alışverişlerinden her birimizin alışık oluğu Chip&PIN özelliği de biOnay’da! Gittiğiniz her yerde, kimliğinizi uzattığınız her noktada; noterlerde, hastane ve eczanelerde, okullarda, sınav merkezlerinde, sigorta şirketlerinde, bankalarda, GSM bayilerinde, tapu dairlerinde, belediyelerde, kapınıza gelen lojistik firmasında, SGK’da, PTT’de ve daha pek çok alanda biOnay ile güvenli işlemler yapmanız dileğiyle. Bir onayla içiniz rahat ve huzurlu olsun, biOnay çok yakında sizlerle!

Türkiye’nin %100 yerli ilk mobil kart erişim cihazı biOnay ile tüm kimlik işlemleri güvende. Yeni çipli elektronik kimlik kartları ile pratik, modern ve güvenli bir kullanıcı deneyimi edinin.